Gå till innehåll

Om mig

Jag som står bakom denna sida heter Lotta och Máddu är namnet på min verksamhet, som jag bedriver vid sidan av mitt ganska vanliga vardagsliv. Botare och helare har funnits i min släkt långt tillbaka och in i denna tid. Som barn hade jag ett intresse och en nyfikenhet för det helande arbetet, men under min tonårstid och tidiga vuxenliv var det annat som tog min uppmärksamhet. Så småningom och genom mycket sökande kom jag fram till att jag vill ägna mig åt detta och gå den shamanska vägen.

Min väg har handlat mycket om eget helande och om att lära känna mina rötter och mina förfäder. När jag kom fram till att jag ville lära mig var ingen av de släktingar som arbetat med detta kvar i den här världen. Genom så kallad core shamanism (läs mer på sidan shamanism) har jag ändå kunnat knyta an till de som gått före. De jag lär av finns framför allt i andevärlden, några av dem är mina förfäder, men där är också andra. Viktiga personer finns också i den här världen och en som betytt väldigt mycket är Staffan Ljung. Han är mycket saknad i denna värld och jag är tacksam att ha fått lära av och arbeta med honom.

Mitt shamanska utövande handlar om botande och helande. Harmoni och helhet är och har varit strävan när det gäller mitt eget helande. Harmoni och helhet är vad jag vill dela vidare.