Gå till innehåll

Om butiken

Butiken är fortfarande under uppbyggnad. Det mesta stannade av under pandemin, men nu har vi börjat komma igång igen. Under året kommer jag att vara ute på olika mässor och jag hoppas kunna öppna en mer tillgänglig webbutik under hösten.

För närvarande finns ett litet urval här på webben, det är vit salvia, abalonesnäckor, trum-cd och ett litet sortiment naturrassel. När jag är på mässor är utbudet något större. Jag har till exempel kraftdjur i form av smycken och stenar, vindspel, regnrör, m.m. Detta kommer under året också att finnas i webbutiken.

Vartefter sortimentet utökas hoppas jag kunna sälja mer av skallror, trummor, rassel och liknande. Både egentillverkat och det andra gjort. Jag kommer även att ha naturljudsinstrument till försäljning, dvs. instrument som härmar naturljud eller låter med hjälp av naturen, till exempel regnrör, åsktub, vindspel, m.m.

Har du frågor om sortimentet går det bra att använda kontaktformuläret till dess att funktionerna i butiken är klara.

Jag har kontakt med flera leverantörer av rökelser, tillbehör och instrument. Om du söker något som du tror kan passa in i sortimentet är du välkommen att höra av dig, så kan jag kanske ta in det.